Nyári nyitva tartás!

Több kérés érkezett, hogy a nagyverseny tavon szeretnének horgászni. Ezeket figyelembe véve hétvégi és munkaszüneti napokon engedélyezzük (visszavonásig) a horgászatot a kis versenytónak megfelelő szabályokkal. Azonban csak feeder, picker, match, rakós technika alkalmazásával lehet a versenytavon horgászni. Matrac vagy bölcső és sebfertőtlenítő alkalmazása ezen a tavon is kötelező.

Vendégeink kérésének megfelelően szeptember végéig a moby-dick fekete, piros, öreg és nagyhalas tavain engedélyezzük az éjszakai horgászatot!

-          Nappali horgászat: 06.00-tól, 18.00-ig.

-          Éjszakai horgászat: 17.00-tól 06.00-ig.

Felhívjuk az éjszakai horgászatra érkezők figyelmét, hogy 21.00 órától kapuzárást követően a tavat csak a reggeli 06.00 órás kapunyitást követően van lehetőségük elhagyni. 

 

Kérjük vendégeinket, hogy ezt vegyék figyelembe! Kapuzárás és nyitás között a területet csak különös esetben lehet elhagyni a halőr engedélyével. 

Harcsa fogó verseny!

HARCSAFOGÓ HORGÁSZVERSENY  I. FORDULÓ

Verseny időpontja: 2017. 04.29. szombat 17.00 órától 2017. 04 30. vasárnap 06.00 óráig

A Versenyhelyszíne:Moby-Dick Horgásztó  Sorsolás: Nevezők a regisztráció sorrendjében húznak!

A verseny végeztével minden versenyzőt reggelire vendégül látunk! A verseny háromfordulós, azonban aki egy fordulón megjelenik az összesítésbe az ő eredménye is beszámít!

II. forduló 2017.05.06. III. forduló 2017.05.20.

A III. forduló végén történik a díjazás amely: Díjazás: I.- II. – III. helyezettek: Nyereményük prémium serlegek! A legnagyobb harcsát fogó serleg díjazásban részesül! I. Helyezett éves harcsás jegy a Moby-Dickre, II. helyezett féléves éves harcsás jegy a Moby-Dickre, III. helyezett 5 alkalmas harcsás jegy a Moby-Dickre.

Versenyszabályzat:

A versenyre egyéni, de 2 fő egymás mellé ülhet és segítheti egymást. Egy segítő közreműködése engedélyezett, A segítő a hal kiemelésében, csónak használatában működhet csak közre. Segítőknek étkezés külön igényelhető! (Jelentkezésnél kérjük jelezni.)

A horgászmódszereket a verseny közben váltogathatják. A különböző technikáknak megfelelő tetszőleges változtathatók! Sleppelés nem megengedett! Minden versenyző 2 db készséggel horgászhat!

Távirányítású és akusztikus halkereső eszközök használata nem engedélyezett!

A verseny lefújása előtt megakasztott hal még beleszámít a mérlegelésbe, de csak akkor, ha legkésőbb 30 percen belül sikerül szákba terelni. A fej környékén kívülről akasztott hal a végeredménybe beleszámít, de ha valaki szándékosan ilyen fogási módra törekszik, a versenyből kizárásra kerül!

A verseny minden időjárási körülmény esetén megrendezésre kerül. A versenyzők testi épségét veszélyeztető vihar esetén a verseny félbeszakításáról vagy végleges lefújásról a tógazda és a versenybíró dönt. A versenyen mindenki saját felelősségére vehet részt!

A verseny befejeztével a horgászhelyet az átvett formában (tisztaságban) szabad csak elhagyni! A szabálytalankodás vagy egyéb etikátlan magatartás a csapatversenyből való kizárást vonhatja maga után! A rendezőség a verseny ideje alatt történt esetleges balesetekért, anyagi károkért felelősséget nem vállal! A verseny időtartama alatt a halakkal való rendkívül kíméletes bánásmód kötelező!!!

Részletes Program terv:

2017. április 29. szombat:- 16.00 órától: beérkezés regisztráció, - 17.00 órától: sorsolás,- 17.30 órától: helyek elfoglalása, - 18.00 verseny kezdete: a verseny kezdetét lövés jelzi.Vasárnap: - 06.00 óra a verseny vége (lövés),- reggeli, majd ünnepélyes eredményhirdetés

Mérlegelés folyamatos! Nevezési díj: 5.000 forint amely magában foglalja a napijegyeket díjazást és a reggelit!

Ha kedvet kaptak, döntöttek és nevezni szeretnének (részéletes versenyszabályok), abban az esetben további részletekről érdeklődni lehet a mobydicktoreemail.hu e-mail címen, továbbá a 06-30-475-6661 telefonszámokon és a Moby- Dick Horgásztavon. A benevezettek névsorát a Moby Dick Horgásztó facebook oldalán folyamatosan frissítjük.                                                                                                                                                                                                              

Harcsafogó Horgászverseny

HARCSAFOGÓ HORGÁSZVERSENY
 
Verseny időpontja: 2016. július 16. szombat 17.00 órától 2016. július 17. vasárnap 06.00 óráig
 
A Versenyhelyszíne: Moby-Dick Horgásztó Fekete tava
 
Díjazás: I.- II. – III. helyezettek: Nyereményük prémium serlegek! A legnagyobb harcsát fogó serleg díjazásban részesül!
 
Sorsolás: Nevezők a regisztráció sorrendjében húznak!
 
- Minden versenyzőt a regisztráció alkalmával egy üdvözlő itallal várunk, amely lehet alkohol tartalmú, kávé vagy üdítő.
 
- 24.00 kor minden versenyzőt egy szendvicsre és egy kávéra vendégül látunk!
 
- A verseny végeztével minden versenyzőt reggelire vendégül látunk!

Bővebben: Harcsafogó Horgászverseny

Ezüst hétvége

EZÜSTHÉTVÉGE A MOBY DICK HORGÁSZTAVON

2016. június 18.- án szombaton és 2016. június 19.-én vasárnap „ezüsthétvégét” tartunk a Moby-Dick horgásztó rendszer "piros" taván!
Ezen a két napon az ezüst kárász kilója 350 forint!
Szeretettel várjuk kedves sporttársainkat!
A poszt megosztói között egy szerencsés sporttársunk részére 5 kg. kárászt sorsolunk ki!
Aki 2016. június 17. 18.00-ig megosztja és kedveli akciónkat és a poszt alá írja, hogy „osztva” az vesz részt a sorsoláson. A szerencsés nevét szombat reggel egyik vendégünk fogja kihúzni! A nyertes nyereményét 2016. június 26. 17.00 óráig veheti át a Mobi Dick Horgásztavon!

Harcsafogó eredményhírdetés

A Mobydick horgásztó versenyének eredményhirdetése

metaszavak: moby, dick, Mobydick horgásztó, moby dick horgásztó, horgászverseny, horgász, verseny, horgásztó,

Harcsafogó verseny II

HARCSAFOGÓ HORGÁSZVERSENY 
 
Verseny időpontja: 2016. május 21. szombat 17.00 órától 2016. május 22. vasárnap 08.00 óráig
A Versenyhelyszíne: Moby-Dick Horgásztó Fekete tava
Díjazás: I.- II. – III. helyezettek: Nyereményük prémium serlegek! A legnagyobb harcsát fogó serleg díjazásban részesül!

Bővebben: Harcsafogó verseny II

Harcsafogó Horgászverseny 2016 Május

HARCSAFOGÓ HORGÁSZVERSENY

 
 

Verseny időpontja: 2016. május 07. szombat 17.00 órától 2016. május 08. vasárnap 10.00 óráig

 
A Versenyhelyszíne: Moby-Dick Horgásztó Fekete tava
 
Díjazás: I.- II. – III. helyezettek: Nyereményük prémium serlegek! A legnagyobb harcsát fogó serleg díjazásban részesül!
 
Sorsolás: Nevezők a regisztráció sorrendjében húznak! A húzott szám alapján sorban foglalhatják el az álltaluk kiválasztott szakaszt!
 

- Minden versenyzőt a regisztráció alkalmával egy üdvözlő itallal várunk, amely lehet alkohol tartalmú, vagy kávé, vagy üdítő. 24.00 kor minden versenyzőt egy szendvicsre és egy kávéra vendégül látunk! A verseny végeztével minden versenyzőt egy reggelire vendégül látunk!

 

Bővebben: Harcsafogó Horgászverseny 2016 Május

Google Analytics

Metacloud

moby, dick, Mobydick horgásztó, moby dick horgásztó, horgászverseny, horgász, verseny, horgásztó,