Szolunális naptár (katt a képre)

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntünk mindenkit a méltán híres Moby Dick horgásztó honlapján!

 

A tórendszer mindig is a horgászok kedvenc célpontja volt! 2016-os év a „Moby” életében mérföldkövet jelent!

Az öreg cetnek új vezetése van!

Az új tulajdonosok célul tűzték ki, hogy minden idelátogató sporttársunk megtalálja számítását.

Célunk, hogy a hozzánk látogatók felejthetetlen élményekben és fogásokban gazdag zavartalan kikapcsolódásban részesüljenek! Enne érdekében a tórendszer nagyszerű adottságait figyelembe véve próbáljuk a hozzánk látogató horgászok igényeit maradéktalanul kielégíteni.

Mostantól a tó éjjel - nappal várja vendégeit! Nem csak a felnőtt horgászoknak szeretnénk új lehetőségeket és zavartalan kikapcsolódást nyújtani, hanem a gyermekekre gondolva az Ő számukra felnőtt kísérete mellett INGYENESSÉ tettük a horgászatot. Az ifjúsági horgászok pedig félnapos jegy megváltásával horgászhatnak egész nap. Mindezek mellet díjmentessé tettük a gépkocsik behajtását és a horgászokkal érkező kísérők belépését is. Lehetővé tettük a csónak használatot és az etető hajók alkalmazását.

Olyan új szemléletet és koncepciót kívánunk nyújtani a hozzánk ellátogatóknak, hogy élményekkel tele horgásznapok után újra örömmel térjenek vissza hozzánk.

Ennek érdekében a tavainkon kamera rendszer, halászati őri és biztonsági szolgálat biztosítja vendégeink teljes körű kikapcsolódásának zavartalanságát.

A büfé új nyitva tartással várja vendégeit! Nem csak frissítőt vagy a meleg napokon egy jó hideg sört, hanem ezen túl a horgászathoz szükséges aprócikkeket, csalikat is beszerezhetünk itt.

Célunk, hogy a „MOBY” mindennapi rohanó világunkban a gondtalan kikapcsolódás és pihenés szigete legyen.

„Felhőket oszlat a fény. Ne lásd a fehéret feketén. Mindig van remény.”

Moby Dick

A horgásztavak száma 6 nagy tó + 2 kicsi, amely téli horgászatra is alkalmas. A komplexum területe közel 50 Hektár.

A tórendszer kedveltségét megalapozzák az átlagostól sok esetben sokkal nagyobb halak. Nálunk nem ritkák a 10 kg-n felüli pontyok, a 20, vagy akár 50 kg feletti harcsák (de rendelkezünk 100 kg. örüli harcsákkal is). Nagyon sok rekordlistás süllőnk, csukánk, keszegünk, kárászunk van. Fogtak már nálunk 6 kg feletti pisztrángot, 18 kg feletti afrikai harcsát, 3,65 kg-s compót, 4 kg feletti dévérkeszeget, 9 kg feletti balint.

Folyamatos telepítéssel biztosítjuk a mindenkori rendkívüli halbőséget, melyet lehetővé tesz a megfelelő vízmélységet biztosító tórendszer.

A Moby Dick horgásztó megközelíthetősége:

Az 51-es főúton Bugyi irányába fordulva az 5202-es úton haladva mint egy 5 percnyi utazás után a Rukkel tó után jobbra fordulva érkezünk meg a tavakhoz.

Mobydick Horgásztó. Horgászversenyek, kapitális halak, horgászversenyek, faház bérlési lehetőség hideg sör és üdítők, horgászfelszerelések. NON-STOP nyitvatartással!

Gps lat.: 47.28289

Gps long.: 19.0663711

Tavainkon az Országos Horgászrendben meghatározott alapszabályok érvényesek!  

Mobidick Kft.

Térkép (katt a képre)

GPS koordináták

Gps lat.:

47.28289

Gps long.:
19.0663711