Szolunális naptár (katt a képre)

Harcsa fogó verseny!

HARCSAFOGÓ HORGÁSZVERSENY  I. FORDULÓ

Verseny időpontja: 2017. 04.29. szombat 17.00 órától 2017. 04 30. vasárnap 06.00 óráig

A Versenyhelyszíne:Moby-Dick Horgásztó  Sorsolás: Nevezők a regisztráció sorrendjében húznak!

A verseny végeztével minden versenyzőt reggelire vendégül látunk! A verseny háromfordulós, azonban aki egy fordulón megjelenik az összesítésbe az ő eredménye is beszámít!

II. forduló 2017.05.06. III. forduló 2017.05.20.

A III. forduló végén történik a díjazás amely: Díjazás: I.- II. – III. helyezettek: Nyereményük prémium serlegek! A legnagyobb harcsát fogó serleg díjazásban részesül! I. Helyezett éves harcsás jegy a Moby-Dickre, II. helyezett féléves éves harcsás jegy a Moby-Dickre, III. helyezett 5 alkalmas harcsás jegy a Moby-Dickre.

Versenyszabályzat:

A versenyre egyéni, de 2 fő egymás mellé ülhet és segítheti egymást. Egy segítő közreműködése engedélyezett, A segítő a hal kiemelésében, csónak használatában működhet csak közre. Segítőknek étkezés külön igényelhető! (Jelentkezésnél kérjük jelezni.)

A horgászmódszereket a verseny közben váltogathatják. A különböző technikáknak megfelelő tetszőleges változtathatók! Sleppelés nem megengedett! Minden versenyző 2 db készséggel horgászhat!

Távirányítású és akusztikus halkereső eszközök használata nem engedélyezett!

A verseny lefújása előtt megakasztott hal még beleszámít a mérlegelésbe, de csak akkor, ha legkésőbb 30 percen belül sikerül szákba terelni. A fej környékén kívülről akasztott hal a végeredménybe beleszámít, de ha valaki szándékosan ilyen fogási módra törekszik, a versenyből kizárásra kerül!

A verseny minden időjárási körülmény esetén megrendezésre kerül. A versenyzők testi épségét veszélyeztető vihar esetén a verseny félbeszakításáról vagy végleges lefújásról a tógazda és a versenybíró dönt. A versenyen mindenki saját felelősségére vehet részt!

A verseny befejeztével a horgászhelyet az átvett formában (tisztaságban) szabad csak elhagyni! A szabálytalankodás vagy egyéb etikátlan magatartás a csapatversenyből való kizárást vonhatja maga után! A rendezőség a verseny ideje alatt történt esetleges balesetekért, anyagi károkért felelősséget nem vállal! A verseny időtartama alatt a halakkal való rendkívül kíméletes bánásmód kötelező!!!

Részletes Program terv:

2017. április 29. szombat:- 16.00 órától: beérkezés regisztráció, - 17.00 órától: sorsolás,- 17.30 órától: helyek elfoglalása, - 18.00 verseny kezdete: a verseny kezdetét lövés jelzi.Vasárnap: - 06.00 óra a verseny vége (lövés),- reggeli, majd ünnepélyes eredményhirdetés

Mérlegelés folyamatos! Nevezési díj: 5.000 forint amely magában foglalja a napijegyeket díjazást és a reggelit!

Ha kedvet kaptak, döntöttek és nevezni szeretnének (részéletes versenyszabályok), abban az esetben további részletekről érdeklődni lehet a mobydicktoreemail.hu e-mail címen, továbbá a 06-30-475-6661 telefonszámokon és a Moby- Dick Horgásztavon. A benevezettek névsorát a Moby Dick Horgásztó facebook oldalán folyamatosan frissítjük.                                                                                                                                                                                                              

Térkép (katt a képre)

GPS koordináták

Gps lat.:

47.28289

Gps long.:
19.0663711

Google Analytics

Metacloud

moby, dick, Mobydick horgásztó, moby dick horgásztó, horgászverseny, horgász, verseny, horgásztó,