Szolunális naptár (katt a képre)

Harcsafogó verseny II

HARCSAFOGÓ HORGÁSZVERSENY 
 
Verseny időpontja: 2016. május 21. szombat 17.00 órától 2016. május 22. vasárnap 08.00 óráig
A Versenyhelyszíne: Moby-Dick Horgásztó Fekete tava
Díjazás: I.- II. – III. helyezettek: Nyereményük prémium serlegek! A legnagyobb harcsát fogó serleg díjazásban részesül!
Sorsolás: Nevezők a regisztráció sorrendjében húznak! 
- Minden versenyzőt a regisztráció alkalmával egy üdvözlő itallal várunk, amely lehet alkohol tartalmú, kávé vagy üdítő.
- 24.00 kor minden versenyzőt egy vacsorára és egy kávéra vendégül látunk!
- A verseny végeztével minden versenyzőt egy ebédre vendégül látunk! 
Versenyszabályzat:
A versenyre egyéni. Azonban egy segítő közreműködése engedélyezett, A segítő a hal kiemelésében, csónak használatában működhet csak közre. Segítőknek étkezés külön igényelhető! (Jelentkezésnél kérjük jelezni.)
A horgászmódszereket a verseny közben váltogathatják. A különböző technikáknak megfelelő tetszőleges változtathatók! Sleppelés nem megengedett! Minden versenyző 2 db készséggel horgászhat!
Távirányítású és akusztikus halkereső eszközök használata nem engedélyezett!
A verseny lefújása előtt megakasztott hal még beleszámít a mérlegelésbe, de csak akkor, ha legkésőbb 30 percen belül sikerül szákba terelni. A fej környékén kívülről akasztott hal a végeredménybe beleszámít, de ha valaki szándékosan ilyen fogási módra törekszik, a versenyből kizárásra kerül! 
A verseny minden időjárási körülmény esetén megrendezésre kerül. A versenyzők testi épségét veszélyeztető vihar esetén a verseny félbeszakításáról vagy végleges lefújásról a tógazda és a versenybíró dönt. A versenyen mindenki saját felelősségére vehet részt!
A verseny befejeztével a horgászhelyet az átvett formában (tisztaságban) szabad csak elhagyni! A szabálytalankodás vagy egyéb etikátlan magatartás a csapatversenyből való kizárást vonhatja maga után! A rendezőség a verseny ideje alatt történt esetleges balesetekért, anyagi károkért felelősséget nem vállal! A verseny időtartama alatt a halakkal való rendkívül kíméletes bánásmód kötelező!!!
Részletes Program terv:
2016. május 21. szombat: - 15.30 órától: beérkezés regisztráció, - 17.00 órától: sorsolás,- 17.30 órától: helyek elfoglalása, - 18.00 verseny kezdete: a verseny kezdetét lövés jelzi, - 24.00 órától – 01.00-ig Kávé és vacsora szünet.
2016. május 22. vasárnap: - 07.00 óra a verseny vége (lövés),- reggeli, majd ünnepélyes eredményhirdetés
Mérlegelés folyamatos! Nevezési díj: 8.000 forint amely magában foglalja a napijegyeket díjazást és a két étkezést!
Nevezés határideje: 2016. május 18.10.00 óra Ha kedvet kaptak, döntöttek és nevezni szeretnének (részéletes versenyszabályok), abban az esetben további részletekről érdeklődni lehet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, továbbá a 06/70-233-3713, 06-30-475-6661 telefonszámokon és a Moby- Dick Horgásztavon. A benevezettek névsorát a haltartó web oldalán és a Moby Dick Horgásztó facebook oldalán folyamatosan frissítjük. Mobidick Kft.

Térkép (katt a képre)

GPS koordináták

Gps lat.:

47.28289

Gps long.:
19.0663711

Google Analytics

Metacloud

moby, dick, Mobydick horgásztó, moby dick horgásztó, horgászverseny, horgász, verseny, horgásztó,